Overslaan ↓

Disclaimers aanmelding tweejarige opleiding

Inschrijven tweejarige opleiding UWC – leerlingen:

 - hierbij geef ik UWC Nederland toestemming om de hierbij verstrekte persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te verwerken. UWC Nederland gebruikt deze gegevens ten behoeve van de activiteiten rondom de selectie van studenten voor een UWC opleiding, UWC informatiedagen, werving, United World Programma en United World Zomer Programma. Als je hier geen prijs op stelt kun je dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan UWC Nederland, Diemerdreef 1, 1112 CK Diemen, Nederland of via info@uwc.nl.

Inschrijven tweejarige opleiding UWC – ouder(s)/verzorger(s):

 -  hierbij geef ik UWC Nederland toestemming om de hierbij verstrekte persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te verwerken. UWC Nederland gebruikt deze gegevens ten behoeve van de activiteiten rondom de selectie van studenten voor een UWC opleiding en wanneer de student is geselecteerd, UWC informatiedagen, werving, United World Programma en United World Zomer Programma, en om te informeren over onze activiteiten (bij selectie van uw (pleeg)zoon/(pleeg)dochter). Als je hier geen prijs op stelt kun je dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan UWC Nederland, Diemerdreef 1, 1112 CK Diemen, Nederland of via info@uwc.nl.

Inschrijven tweejarige opleiding UWC – mentor:

 - hierbij geef ik UWC Nederland toestemming om de hierbij verstrekte persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te verwerken. UWC Nederland gebruikt deze gegevens ten behoeve van de activiteiten rondom de selectie van studenten voor een UWC opleiding en wanneer de student is geselecteerd, UWC informatiedagen en United World Programma, en voor het nodigen voor de UWC beursuitreiking en Graduation Ceremony. Wanneer de student niet is geselecteerd zullen de gegevens verwijderd worden, tenzij er toestemming is gegeven om op de hoogte te blijven van de UWC activiteiten. Als je hier geen prijs op stelt kun je dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan UWC Nederland, Diemerdreef 1, 1112 CK Diemen, Nederland of via info@uwc.nl.

Inschrijven tweejarige opleiding UWC – docent:

 -  hierbij geef ik UWC Nederland toestemming om de hierbij verstrekte persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te verwerken. UWC Nederland gebruikt deze gegevens ten behoeve van de activiteiten rondom de selectie van studenten voor een UWC opleiding en wanneer de student is geselecteerd, UWC informatiedagen en United World Programma, en voor het nodigen voor de UWC beursuitreiking en Graduation Ceremony. Wanneer de student niet is geselecteerd zullen de gegevens verwijderd worden, tenzij er toestemming is gegeven om op de hoogte te blijven van de UWC activiteiten. Als je hier geen prijs op stelt kun je dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan UWC Nederland, Diemerdreef 1, 1112 CK Diemen, Nederland of via info@uwc.nl.