Overslaan ↓

Doneren aan UWC

Doneren aan UWC betekent dat je een bijdrage levert aan een betere wereld. Dat je de kinderen van morgen de kans geeft zich te ontwikkelen tot leiders met initiatief, creativiteit en gedrevenheid. Dat we samen kunnen blijven werken aan de belangrijke dingen in het leven: intercultureel begrip, verdraagzaamheid en duurzaamheid.

Met jouw gift kan UWC de kloof dichten tussen leerlingen met alle kansen en zij die niet vanzelfsprekend een goede opleiding kunnen volgen, over culturen, religies en financiële situatie heen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om UWC te steunen: een Fonds op Naam, een individuele student, een eenmalige of periodieke gift aan het UWC beurzenprogramma of het United World Programma van UWC Nederland, of via booking.com of helpfreely voor UWC Maastricht. Fondsen op Naam ontstaan op initiatief van betrokken mensen die willen investeren in sociaal welzijn. Zij brengen daarvoor een deel van hun vermogen onder bij UWC.

Denk ook eens aan UWC bij het maken van een testament. Het hoeft daarbij niet om heel grote bedragen te gaan. Wij zijn dankbaar voor iedere bijdrage. Alle giften samen maken het voor ons mogelijk kinderen op te leiden om de wereld beter te maken.

Wil je meer informatie, bijvoorbeeld over een specifiek doel voor je gift of de fiscale voordelen van schenken aan UWC, neem contact op met Marije via 020-4222331 of direct via marije.adriaansens@uwc.nl.

 

 

 

Hartelijk dank voor je gift aan UWC Nederland!