Overslaan ↓

(datum te bepalen) UWC Masterclass

1 September 2020

Masterclass “UWC en de wereldpolitiek – hoe relevant zijn we?”

Op veler verzoek organiseert UWC Nederland weer een inhoudelijk evenement voor alumni, donoren en vrienden van UWC in het midden van het land. Dit jaar in de vorm van een masterclass met als thema “UWC en de wereldpolitiek – hoe relevant zijn we?”. De datum moet i.v.m. het coronavirus opnieuw bepaald worden. 

We zijn trots dat Aernout van Lynden, alumnus UWC Atlantic College en tegenwoordig docent oorlogsjournalistiek aan Universiteit Leiden, deelneemt aan de inhoudelijke dialoog over de relevantie van de UWC opleiding binnen de huidige wereldpolitiek. Ook Chiel Mooij, docent en ontwikkelaar van het vak Global Politics aan UWC Maastricht en voorheen UWC Atlantic College, zal zijn visie geven.

Aernout heeft meer dan 20 jaar gewerkt als oorlogscorrespondent in het Midden-Oosten en het voormalige Joegoslavië. Zijn werkgevers waren o.a. BBC Radio, The Observer en The Washington Post. Hij woonde vier jaar in Beiroet tijdens de Libanese burgeroorlog en deed o.a. verslag van de Iraanse revolutie en de Golfoorlog in 1990-1991.

Binnenkort meer nieuws en een officiële uitnodiging.