Overslaan ↓

UWC summer xperience

Je kunt je nú aanmelden voor de UWC summer xperience van 30 juli tot 3 augustus 2018!

Is de UWC summer xperience iets voor jou? 

 • Ben je een changemaker?
 • Ben je tussen de 14 en 18 jaar oud? Wil je jezelf beter leren kennen?
 • Ben je maatschappelijk betrokken of wil je dat meer zijn?
 • Wil je een week vol inspirerende workshops volgen?
 • Wil je een superleuke tijd hebben met een heel diverse groep jonge mensen?

Tijdens de UWC summer xperience gaan we een week lang aan de slag met thema’s gericht op persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk leiderschap. De workshops zijn interactief, creatief en actief. Denk hierbij aan workshops over stereotypering, vooroordelen, geweldloze communicatie, gender, identiteit, persoonlijke groei en kwaliteiten. Er is uiteraard ook genoeg tijd om elkaar buiten de workshops beter te leren kennen, om te ontspannen en om andere leuke dingen te doen :)

Download hier de flyer voor alle informatie.

Praktisch 

 • Voor wie: jongeren tussen de 14 en 18 jaar
 • Wanneer: maandag 30 juli – vrijdag 3 augustus 2018
 • Waar: De Beukenhof in Biezenmortel (Noord-Brabant)
 • Kosten: €350,- * (incl. maaltijden, verblijf en het trainingsprogramma)
  Om te voorkomen dat jongeren niet mee kunnen doen vanwege hun financiële situatie, zijn er op aanvraag beurzen beschikbaar. Geef dit aan op het inschrijfformulier of stuur een mail naar xperience@uwc.nl

LET OP! Het programma is Nederlandstalig. The programme is in Dutch. 


Ervaringen van deelnemers 
“Het [de workshop] was een eyeopener en ook wel shocking, maar ik realiseerde me dat ik niet de enige was met problemen. Het heeft me gemotiveerd om meer aan mezelf te werken.”

“Je begint na te denken over de wereld. Het spel [dat we speelden] maakte me heel boos, maar het was erg interessant. Je begint je belangrijke dingen te realiseren. Ik heb het gevoel dat ik bepaalde achtergestelde groepen in de maatschappij nu beter kan begrijpen.”

“Het is een positief programma, je leert veel nieuwe mensen kennen en het voelt al snel vertrouwd met elkaar. Daardoor leer je je zelf ook beter kennen. Het is een plek waar ik durfde te groeien.”


Aanmelden
Wil jij ook onderdeel uitmaken van de UWC summer xperience? Wil jij jezelf ontwikkelen en wil je een verschil maken in de wereld? Ga dan snel naar ons inschrijfformulier om je aan te melden!


<< LET OP >> Om je aanmelding definitief te maken, hebben we een ondertekend formulier nodig waar de algemene voorwaarden op staan en waarin je wel of geen toestemming geeft voor het gebruiken van beeldmateriaal met jouw beeltenis. Dit document vind je hier.

Nadat je je hebt ingeschreven via het inschrijfformulier krijg je dit document per post thuisgestuurd. We vragen je het te ondertekenen en/of te laten ondertekenen door je ouders/verzorgers (indien je minderjarig bent) en het met de bijgevoegde gefrankeerde envelop naar UWC Nederland terug te sturen.

Na de ontvangst van dit ondertekende document is je inschrijving compleet!


Heb je vragen en/of opmerkingen? We zien je mail graag tegemoet!

Alvast een indruk van het programma? Bekijk hieronder de aftermovie van de UWC summer xperience 2017!

 

You have not allowed cookies and this content may contain cookies.

If you would like to view this content please

 

De UWC summer xperience werd in 2017 mede mogelijk gemaakt door: