Overslaan ↓

MDT #CHANGEMAKERS

In dit nieuwe en unieke burgerschapsprogramma van UWC Nederland in samenwerking met KidsRights worden de jongeren 12 weken lang meegenomen op een maatschappelijke ontdekkingsreis. Tijdens deze reis ontdekken jongeren wie ze zijn, gaan ze de discussie aan, ontdekken ze hun eigen unieke eigenschappen en sterke punten en hoe ze van betekenis kunnen zijn in de samenleving.

Middels (online) lessen, (online) trainingen en hun eigen Changemakers Coach gaan ze aan de slag met belangrijke 21st Century Skills, welke hen helpt bij het maken van keuzes in de toekomst. Op deze manier ontwikkelen de jongeren een open, kritische en nieuwsgierige houding, waarbij ze kritisch naar hun opvattingen en die van vrienden en familie om hun heen kijken. Een zelfverzekerde generatie, die zich niet laat afleiden door (social) media, maar de kracht en overtuiging voelt zelf vol kwaliteiten en unieke eigenschappen te zitten en deze ook voor een ander in te willen zetten. Tijdens deze 12 weeks of changemaking worden jongeren begeleid door een jonge professionele getrainde Changemakers coach.

LAAT HIERONDER JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT OP. (alleen aan te vragen via jouw school)

Mocht je geĆÆnteresseerd zijn in het tweejarig programma van UWC, ga dan naar contact en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Meer behoefte aan een korter programma? Kijk dan eens naar ons United World Programma

 

United World Programma is op zoek naar freelance trainers. Interesse? Klik hier